radera facebookkontoJag har fått några förfrågningar om hur man kan ta bort sitt Facebookkonto eller ta bort sin Timeline. 

För att endast avaktivera Facebookkontot kan du besöka facebook säkerhetsinställningar och längst ner har du en länk för att avvaktivera kontot. Detta kommer inte att ta bort din Facebookprofil permanent utan Timelinen kommer att försvinna och din profil kommer inte att vara sökbar. Meddelanden som du har skickat till folk kan dock fortfarande finnas kvar. All din profilinformation sparas om du skulle ångra dig och vill komma tillbaka.

Har du tröttnat totalt på Facebook och är säker på att du aldrig mer vill återvända så kan du radera den permanent genom att besöka denna länk. Där får du knappa in ditt lösenord och följa processen. Jag skulle inte rekommendera någon att faktist permanent radera sitt Facebookkonto för det går inte att återkalla.

Känner du att du spenderar för mycket tid på Facebook, kör en vadslagning med lite folk om att du ska hålla dig borta 3-6 månader eller nåt. Eller bara avvaktivera det tillfälligt.

Ja, det där med att ta bort sin Timeline.  Live with it! Det går inte. 🙂