bmi räknareKryllar inte nätet redan av BMI-räknare redan?

Jo, förvisso men de flesta ser rätt förjävliga ut. Nu säger jag inte att min BMI-räknare är supersnygg men jag jobbar på den biten och försöker bygga in mer funktionalitet än de existerande för att erbjuda användarna lite mervärde än att bara räkna ut sitt Body Mass Index. Eftersom jag älskar javascript kommer jag att fortsätta bygga små räknare av olika slag och försöka optimera sidorna på bästa sätt. Låt oss bara hoppas att Google inte får för sig att mörda konkurrensen där också genom att erbjuda egna räknare. Passade även på att slänga upp en finsk variant av bmi-räknare som går under namnet painoindeksilaskuri.

En annan räknare som jag byggde förut är min Valutaomvandlare som räknar ut och konverterar valutakurser. Även den kommer jag att bygga på med fler funktioner för att erbjuda besökarna mervärde. Då funktionerna på dessa är desamma som vilken valutaomvandlare som helst bestämde jag mig att slänga upp dem på alla nordiska språk och hoppas så småningom att komma etta på dessa inom en snar framtid. Finska valutaomvandlaren går under namnet valuuttamuunnin, den norska heter valutakalkulator och den danska heter valutaomregner. Språket för Norge och danmark blev lite problematiskt vilket jag ska försöka ordna så fort som möjligt. Lyckligtvis har jag finsk bakgrund och behärskar väl språket någorlunda bra.